Navigace

Zdeněk Pohlreich

Zdeněk Pohlreich se narodil 10. Dubna 1957. Již v mládí však emigroval do zahraničí a stal se tam šéfkuchařem v restauraci La Guillotine v Adelaide. Netrvalo to však dlouho a za několik let se Zdeněk Pohlreich vrátil z emigrace zpět do České republiky, kde se stal jak jinak, než také šéfkuchařem - postupně v hotelech Marriot, Villa Voyta a Radisson SAS. Nyní provozuje dvě vlastní restaurace Divinis a Café Imperial, kde je také šéfkuchařem. Díky pořadu Ano, Šéfe! se Zdeněk Pohlreich dostal do povědomí snad každého podnikatele v oblasti gastronomie, důvod je prostý - reklama, reklama a ještě jednou reklama, co víc si můžete pro svou upadající restauraci přát, než téměř hodinový pořad v TV, který se točí jen a pouze o Vašem podniku a co více, pokud uspějete, dostanete známku na dveře, která říká "Perfektní podnik". Já osobně bych si takovouto reklamu nechal líbit a věřím, že nejsem sám. Dost bylo povídání okolo pořadu, teď si pojďme ještě něco málo říci o postrachu restaurací jménem Zdeněk Pohlreich.


Zdeněk Pohlreich restaurace a hotely (historie působení):

  • La Guillotine v Adelaide
  • hotel Marriot
  • Villa Voyta
  • Radisson SAS
  • restaurace Divinis
  • Café Imperial


V pořadu Ano, šéfe! lze bezpochyby pochytit velkou spoustu zajímavých receptů a rad, ale zatím nebyla vydána žádná publikace s názvem Zdeněk Pohlreich kuchařka tak snad se možná někdy dočkáme. Známé Pohlreichovo zásadní pravidlo vaření zní: "Vezmi co nejkvalitnější suroviny a udělej s nimi co nejméně, protože nejlepší kuchařka bude stejně vždycky matka příroda".


V pořadu Ano, šéfe! během svých prohlídek, rad a výpomocí se Zdeněk Pohlreich vůbec nebojí používat také někdy opravdu velmi silná, až vulgární slova, která ale se svou podstatou dělají tento pořad jedinečným.

hlavní partneři: Hry přes program Hamachi zcela zdarma! |